Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΣΤΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΕΣΙΔΗΣ Εορταστική συνάντηση βετεράνων Κιλκίς-μικτής Θεσσαλονίκης Ξεκίνησε ο εορτασμός των 50 χρόνων του Κιλκισιακού

Του Χρήστου Χ. Καναρόπουλου                                                                                      Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του Κιλκισιακού. Και η αρχή έγινε από τους ανθρώπους που έγραψαν κάποτε χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας, από τους βετεράνους του Κιλκισιακού, οι οποίοι υποδέχθηκαν και αγωνίστηκαν με τους αντίστοιχους της μικτής Θεσσαλονίκης.

Ανήμερα της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς, 21 Ιουνίου, το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς, συναντήθηκαν παλαιοί ποδοσφαιριστές που είχαν κάτι να θυμηθούν από τα παλιά καλά χρόνια, αποδεικνύοντας παράλληλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται όσο και αν οι δυνάμεις τους δεν είναι ίδιες με τότε.
Ο αγώνας κύλησε με πλούσιες φάσεις, πολλά γκολ και όλοι οι βετεράνοι που συμμετείχαν στον επετειακό αυτό αγώνα για τα 50 χρόνια της ομάδας απόλαυσαν τον αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς βέβαια αποδείχτηκαν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφεραν να επιβληθούν τελικά με 5-3. Από τους γηπεδούχους τα τέρματα πέτυχαν οι Σιδηρόπουλος, Χαρ. Παπαδόπουλος και Χαραλαμπίδης ενώ από την μικτή Θεσσαλονίκης οι Τσιώκας, Τσέκος, Μαρόκος, Θαναϊλάκης και Σαμλίδης.
Ξεχωριστή στιγμή που πλημμύρισε από συγκίνηση αποτέλεσε η βράβευση από την διοίκηση του Κιλκισιακού, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Λάζαρου Κεσίδη, για την προσφορά του στον σύλλογο. Ο κ. Κεσίδης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού από την ίδρυση του συλλόγου, στην οποία αγωνίστηκε αρκετά χρόνια ενώ έπαιξε και με τις ομάδες του Άρη, του Πανιώνιου και της Βέροιας. Υπήρξε εξαίρετος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με ήθος και λαμπρό χαρακτήρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ενώ όλοι οι βετεράνοι τον επιβράβευσαν με ένα θερμό χειροκρότημα και μια ζεστή αγκαλιά. Ο ευγενής Λάζαρος, εμφανώς συγκινημένος για την ξεχωριστή αυτή τιμή, ευχαρίστησε την διοίκηση του Κιλκισιακού και τους συμπαίκτες του ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Τζεβελέκης τόνισε ότι ο Λάζαρος αποτελεί ένα κομμάτι της ιστορίας του Κιλκισιακού από το 1961 και σήμερα του αποδίδουμε την οφειλόμενη τιμή, στα 50 χρόνια ζωής της ομάδας.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου, που βρέθηκε κοντά στους παλαίμαχους, απένειμε αναμνηστικό για την επέτειο της ομάδας στην μικτή Θεσσαλονίκης ενώ μετά τον αγώνα ακολούθησε μια μικρή γιορτή στα γραφεία του Συλλόγου όπου την ίδια ώρα πραγματοποιούνταν η συναυλία για την απελευθέρωση της πόλης με την δημοφιλή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.
Οι επετειακές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες ενώ θα κορυφωθούν το ερχόμενο φθινόπωρο. Παράλληλα τρέχει και ο σχεδιασμός της ομάδας σε όλα τα επίπεδα με ειδικό βάρος να πέφτει και στις υποδομές.
Στον αγώνα από τους βετεράνους του Κιλκισιακού συμμετείχαν οι: Καλτσάς, Γ. Παπαδόπουλος, Δελήπαλτας, Συμεωνίδης, Μπάπκας, Καραμπίδης, Ιωσηφίδης, Αποστολίδης, Σιδηρόπουλος, Χαριτωνίδης, Κωττάκης, Στυλιανόπουλος, Τομπουλίδης, Ιωαννίδης, Χοτζούδης, Παπαδαμιανός, Χ. Παπαδόπουλος, Θ. Στεφανίδης, Χαραλαμπίδης, Λαϊδης, Αναστασιάδης, Κοραϊδης, Παπαδόπουλος, Σημαιοφορίδης, Παναγιωτίδης, Αθανασιάδης, Χαραλαμπίδης Κ., Χαραλαμπίδης, Μιχαηλίδης, Τσίνταλης.
Από την μικτή Θεσσαλονίκης συμμετείχαν οι: Περγαμηνέλης, Σταυρίδης, Παρασχάκης, Τραϊανόπουλος, Καπουσούζης, Βένος, Τσιώκας, Τσέκος, Δρακίδης, Σακελαρίδης, Πετράκης, Χασεκίδης, Παλάσκας, Καλλιμάνης, Παπαμιχαήλ, Σουγούλτσης, Μποϊκογλου, Δαγιόγλου, Μαρόκος, Θαναϊλάκης, Σαμλίδης, Δρογαλάς, Χατζόγλου, Θέμελης, Κορμαρής, Αλεξανδρίδης.






















































Post a Comment

0 Comments